Optimale kennis van wet- en regelgeving
Voorzien van de meest actuele software

Efficiënt samenwerken met een betrouwbare accountant

Sinds 1987 is Schreurs Winters Accountants & Bedrijfsadviseurs gevestigd in Tegelen (bij Venlo). Wij zijn voornamelijk actief in de MKB-markt. We zijn een veelzijdig en klantvriendelijk accountantskantoor waar uw financiële zaken snel en vakkundig geregeld worden. Dankzij ons uitgebreide (digitale) dienstenpakket, kunt u bij ons terecht voor al uw financiële- en fiscale vraagstukken en kunnen wij u op dit gebied geheel ontzorgen. Bij Schreurs Winters accountants & bedrijfsadviseurs staat de klant voorop. Ons motto is dan ook “efficiënt samenwerken”.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze adviseurs helpen je op weg

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

De accountant met de persoonlijke benadering

Ons kantoor is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsgroep voor Accountants, RB (Register Belastingadviseurs) en Auxilium Adviesgroep. Wij dragen zorg voor een optimale kennis van wet- en regelgeving op zowel financieel als fiscaal gebied, waarbij wij ondersteund worden door onze softwareleveranciers Unit4 en Exact. Hierdoor zijn we ten alle tijden voorzien van de meest actuele software. Wij bieden onze relaties de kennis, kunde en betrouwbaarheid van een grote kantoororganisatie. Dit combineren wij met de persoonlijke betrokkenheid en slagvaardigheid van een lokaal kantoor, waarbij de persoon achter de cijfers centraal staat.

Vraag meer informatie aan

Heeft u interesse in onze diensten en bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij bekijken graag samen wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  • J.P.M (Hans) Schreurs AA
  • Drs. L.J.J. (Bert) Winters RA
  • R.J.M. (Ruud) Schreurs MSc RA
  • J.C.A. (Hans) Schreurs RB

 

Schreurs Accountants & Adviseurs