Optimale kennis van wet- en regelgeving
Voorzien van de meest actuele software

Accountskantoor nabij Venlo voor al uw financiële vraagstukken

Schreurs Winters accountants & bedrijfsadviseurs is een accountantskantoor nabij Venlo waar efficiënt samenwerken centraal staat. Al sinds 1987 zijn wij gevestigd in Tegelen en richten we ons op de MKB-markt. Wij bieden een veelzijdig en klantvriendelijk accountantskantoor waar uw financiële zaken snel en vakkundig geregeld worden. Dankzij ons uitgebreide (digitale) dienstenpakket, ontzorgen wij u volledig op het gebied van al uw financiële en fiscale vraagstukken. U als klant staat altijd in onze dienstverlening voorop.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze adviseurs helpen je op weg

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

Accountant met de juiste kennis en kunde

Ons accountskantoor vlakbij Venlo is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsgroep voor Accountants), RB (Register Belastingadviseurs) en Auxilium Adviesgroep. Wij dragen zorg voor een optimale kennis van wet- en regelgeving op zowel financieel als fiscaal gebied, waarbij wij ondersteund worden door onze softwareleveranciers Unit4 en Exact. Hierdoor zijn wij altijd voorzien van de meest actuele software. Wij bieden onze relaties de kennis, kunde en betrouwbaarheid van een grote kantoororganisatie en combineren dit met de persoonlijke betrokkenheid en slagvaardigheid van een lokaal kantoor, waarbij de persoon achter de cijfers centraal staat.

Vraag naar meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze dienstverlening of wilt u ons inschakelen voor uw financiële vraagstuk? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 077 – 32 69 400. J.P.M (Hans) Schreurs AADrs. L.J.J. (Bert) Winters RAR.J.M. (Ruud) Schreurs MSc RAJ.C.A. (Hans) Schreurs RB