Optimale kennis van wet- en regelgeving
Voorzien van de meest actuele software

Als u in de situatie zit, waarin u erover nadenkt om uw bedrijf te verkopen, is het raadzaam om advies van een specialist in te winnen. Deze beslissing is namelijk een grote stap die u niet zomaar maakt. Schreurs Winters Accountants & Bedrijfsadviseurs helpt u graag met een deskundig advies.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze adviseurs helpen je op weg

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

Uw bedrijf verkopen? Ontvang in dit complexe proces deskundig advies

Wanneer u uw bedrijf wilt verkopen, ontvangt u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u het bedrijf verkopen aan een externe partij, maar u heeft ook de optie voor een management buy-out of een management buy-in. Waar de eerste optie een bedrijfsovername door het huidige management betekent, houdt de tweede mogelijkheid een overname door een nieuw management in. Vaak is er sprake van een complex proces, waar veel aspecten een rol spelen. Daarom staat ons team van experts u graag bij elke stap bij. Wilt u vervolgens uw eigen bedrijf starten? Dan helpen we u ook op weg!

Houd rekening met diverse aspecten

De aspecten die komen kijken bij de bedrijfsoverdracht zijn bijvoorbeeld het vaststellen van de koopprijs, de waardebepaling van de onderneming, de financierbaarheid en de contractuele zaken. U dient ook rekening te houden met zaken als de communicatie naar medewerkers en uiteraard de emotionele processen. Door onze jarenlange ervaring met advies over bedrijfsovernames kunnen wij u begeleiden tijdens het proces en staan wij u bij tijdens de onderhandelingen. Zo weet u zeker dat u bij het verkopen van uw bedrijf kunt rekenen op een uitgebreid advies. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 077 – 32 69 400 of door het contactformulier op de website in te vullen.

Schreurs Accountants & Adviseurs