Optimale kennis van wet- en regelgeving
Voorzien van de meest actuele software

Bij een bedrijfsovername is deskundig advies van een specialist vaak gewenst. Een bedrijfsovername is een grote beslissing die een belangrijke invloed heeft op de verdere ontwikkeling van uw bedrijf. In dit proces spelen diverse factoren een rol, denk bijvoorbeeld maar aan de juridische, bedrijfseconomische en fiscale aspecten. Schreurs Winters Accountants & Bedrijfsadviseurs nabij Venlo geeft u deskundig advies bij een bedrijfsovername.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze adviseurs helpen je op weg

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

Ontvang bij een bedrijfsovername deskundig advies van een specialist nabij Venlo

Overweegt u om een ander bedrijf te kopen? Onze accountants nabij Venlo helpen u graag tijdens het gehele traject van de bedrijfsovername met passende begeleiding en advies. Een waarde-onderzoek is van groot belang voor de voortgang van het proces en een goede afronding. In dit onderzoek controleren we of de gepresenteerde cijfers in de bedrijfsadministratie daadwerkelijk overeenkomen met de actuele situatie. Ook wordt onderzocht of de cijfers het juiste inzicht geven.

Advies bij overname van een bedrijf in begrijpelijke taal

U ontvangt meer dan de uitkomst van bovenstaand onderzoek op basis van de cijfers, die we met een samenstelverklaring onderbouwen. We kijken ook naar de risico’s en de kwaliteiten van de organisatie. Vervolgens ontvangt u in begrijpelijke taal de uitkomst van het onderzoek, wat u vaak verrassende informatie en deskundig advies over bedrijfsovername oplevert voor de daadwerkelijke bedrijfsoverdracht.

Kies voor duidelijkheid

Deskundig advies bij bedrijfsverkoop en bij de overname van een bedrijf levert u duidelijkheid op, wat u energie en tijd bespaart. Tijd die u in andere zaken van uw onderneming kunt stoppen. Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons op 077 – 32 69 400.

Schreurs Accountants & Adviseurs