Optimale kennis van wet- en regelgeving
Voorzien van de meest actuele software

Als u uw eigen bedrijf wilt starten, is het vaak moeilijk om inzicht te krijgen in de wirwar van regels. Naast uw eigen zakelijke ambitie, komt er ook op financieel en fiscaal gebied veel op u af. We kunnen ons voorstellen dat u de behoefte heeft om daarover eens van gedachten te wisselen met een van onze specialisten. Wij weten namelijk wat er moet gebeuren als u een onderneming wilt starten.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze adviseurs helpen je op weg

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

Waar moet u op letten wanneer u een eigen bedrijf wilt starten?

Voor een goede start bij het beginnen van een bedrijf, is het belangrijk dat u snel inzicht krijgt in de belangrijkste zaken die op u afkomen, zoals:

Uw persoonlijke ondersteuning bij het starten van een onderneming

Bij alle eerdergenoemde vraagstukken, kunnen wij u deskundig begeleiden en adviseren. U krijgt uw persoonlijke adviseur van Schreurs Winters Accountants & Bedrijfsadviseurs uit regio Venlo toegewezen, die u bijstaat tijdens het gehele proces van het starten van een onderneming. Hij of zij geeft startende ondernemers tips en denkt met u mee over alles waar u aan moet denken, wanneer u een bedrijf wilt beginnen. Denkt u hierbij aan het opstellen van een ondernemingsplan en het aanleveren van alle financiële stukken door onze financiële adviseurs. Vervolgens helpen wij u graag bij het opstellen hiervan.

Neem contact met ons op

Droomde u er al lange tijd van om uw eigen bedrijf te beginnen of wilt u advies over een bedrijfsovername? Is het daar nu eindelijk van gekomen? Dan begint het nu eigenlijk pas echt, want nu moet u allerlei financiële zaken op papier zetten. Wij begrijpen dat dat best lastig kan zijn, dus helpen we u hier graag bij. Neem daarom snel contact met ons op. U bereikt ons op het telefoonnummer 077 32 69 400.

Schreurs Accountants & Adviseurs