fb  in   mail077 32 69 400     

Sinds 1987 is Schreurs Winters Accountants & Bedrijfsadviseurs gevestigd in Venlo/Tegelen en voornamelijk actief in de MKB-markt. Schreurs Winters accountants & bedrijfsadviseurs is een veelzijdig en klantvriendelijk accountantskantoor waar uw financiële zaken snel en vakkundig geregeld worden. Dankzij ons uitgebreide (digitale) dienstenpakket, kunt u bij ons terecht voor al uw financiële- en fiscale vraagstukken en kunnen wij u op dit gebied geheel ontzorgen. Bij Schreurs Winters accountants & bedrijfsadviseurs staat de klant voorop. Ons motto is dan ook “efficiënt samenwerken”.

Ons kantoor is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsgroep voor Accountants, RB (Register Belastingadviseurs) en Auxilium Adviesgroep. Wij dragen zorg voor een optimale kennis van wet- en regelgeving op zowel financieel- als fiscaalgebied, waarbij wij ondersteund worden door onze softwareleveranciers Unit4 en Exact. Hierdoor zijn we ten alle tijden voorzien van de meest actuele software. Wij bieden onze relaties de kennis, kunde en betrouwbaarheid van een grote kantoororganisatie en combineren dit met de persoonlijke betrokkenheid en slagvaardigheid van een lokaal kantoor, waarbij de persoon achter de cijfers centraal staat.
Voor mee informatie kunt u contact opnemen met:

J.P.M (Hans) Schreurs AA

Drs. L.J.J. (Bert) Winters RA

R.J.M. (Ruud) Schreurs MSc RA

J.C.A. (Hans) Schreurs RB

Tel. 077-3269400

BRANCHENIEUWS

Subsidieregeling SLIM op 2 maart open

23-01-2020 – De subsidieregeling SLIM (stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen) wordt op 2 maart opengesteld. … Lees verder...

Ik wil meer informatie

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

NIEUWS

  • De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is in aantocht 23-10-2019

    Deze wet moet vast personeel aantrekkelijker maken. Het ontslagrecht wordt aangepast, de...

    Lees meer...

Spoorstraat 2
5931 PT Tegelen

T 077 32 69 400
F 077 - 32 69 405

info@swaccountants.nl 
logo2


Efficiënt samenwerken

© 2017. Realisatie: Seogi