fb in  mail077 32 69 400     

2018 is weer voortvarend begonnen!

Wat voor een jaar gaan we krijgen? Dat weet niemand. Niemand kan immers in de toekomst kijken of toch wel? Ik ga een poging wagen. Dit is eigenlijk erg vreemd omdat ik niet in dergelijke zaken geloof. Ik ben meer het type  “eerst zien dan geloven”, maar alles wat goed is komt snel. Gezien onze ervaringen afgelopen jaar ben ik er dan ook van overtuigd dat er ook dit jaar weer grote stappen gemaakt gaan worden richting een geautomatiseerde verwerking van de financiële administratie. Op deze manier kunnen wij meer tijd besteden aan het proactief meedenken met uw onderneming, sneller bedreigingen signaleren en eerder nieuwe kansen zien.

Ik verwacht dat ik de eer heb in 2018 een zeer unieke medewerker in dienst te gaan nemen, te weten niemand minder dan een robot. Terwijl ik het schrijf moet ik er zelf nog om lachen want het klinkt nogal vreemd. Toch acht ik de kans zeer groot dat we deze robot binnen nu en enkele maanden zullen verwelkomen.

In 2018 verwacht ik namelijk dat de voorspelde ontwikkelingen er ook daadwerkelijk gaan komen, welke weer een grote stap voorwaarts zullen gaan betekenen voor de automatisering van de financiële administratie. Een robot kan ons uitstekend helpen en ontlasten met deze werkzaamheden. Hij zal een contract voor onbepaalde tijd aangeboden krijgen en zijn takenpakket zal uit zeer eenvoudige doch zeer duidelijke instructies bestaan. Het verzamelen van UBL-facturen, het verwerken van deze facturen in de financiële administratie, het boeken van de bankmutaties en signalen afgeven bij de juiste persoon omtrent de overgebleven aandachtspunten uit de administratie waarbij een menselijke blik gewenst is. Zodra het zover is zullen wij u op de hoogte stellen en kunt voor uw eigen administratie uiteraard ook gebruik maken van onze nieuwe aanwinst.

Met vriendelijke groet,

J.C.A. (Hans) Schreurs RB
Register Belastingadviseur

BRANCHENIEUWS

Geen verrekening neveninkomsten bij loondoorbetaling

15-02-2018 – Een werknemer heeft gedurende een tijdvak van 104 weken recht op doorbetaling van loon bij arbeidsongeschiktheid. De … Lees verder...

NIEUWS

  • BV door fiscale veranderingen aantrekkelijker dan ooit 22-12-2017

    Door de voorgenomen veranderingen in de ondernemersbelastingen wordt een bv niet...

    Lees meer...

Spoorstraat 2
5931 PT Tegelen

T 077 - 32 69 400
F 077 - 32 69 405

info@swaccountants.nl 
logo2


Efficiënt samenwerken

© 2017. Realisatie: Seogi