top of page
Zorgen verdwijnen waar vertrouwen begint - SWV
Lijnenspel SWV

Accountants & Bedrijfsadviseurs

Zorgen verdwijnen
waar vertrouwen begint

Hoi... wij zijn Schreurs Winters Verstraelen

Accountants en bedrijfsadviseurs in Tegelen die ervoor zorgen dat jij de juiste cijfers krijgt voor je toekomstige beslissingen.

Schreurs Winters uit Tegelen heeft de krachten gebundeld met Verstraelen uit Horst. Dat betekent dat we verder gaan als Schreurs Winters Verstraelen accountants & bedrijfsadviseurs.

Ons team bestaat uit ruim 20 enthousiaste, persoonlijk betrokken en gedreven professionals. Door een mix van moderne beleving en jarenlange ervaring begeleiden we je zo goed mogelijk naar jouw doelstelling. Hiervoor maken wij indien nodig ook gebruik van een netwerk specialisten buiten accountancywerkzaamheden, zoals juristen, financiering specialisten, notarissen en accountantskantoren in Duitsland en België.

SWV accountants directie00.jpg
Lijnenspel SWV

Wat leveren onze expertises jou op?

Als cijfers gaan leven kun jij de juiste beslissingen nemen voor je bedrijf én privé.

Samen met jouw wensen en onze expertises kunnen we je voorzien van de beste adviezen om je doelstellingen te realiseren. Of je nu doelstellingen hebt op financieel-, fiscaal-, salaris- of bedrijfseconomisch gebied, je wordt altijd persoonlijk en vakkundig begeleid door ons team van professionals. Jouw zorgen verdwijnen als vertrouwen in onze diensten begint.

LowRes-website-Schreurs-Winters-Verstraelen-57_edited.png

Bijzondere Verklaringen

Wij kunnen, als jouw bedrijf hiertoe verplicht is, een bijzondere verklaring of Rapport van Feitelijke Bevindingen afgeven.
Voorbeelden hiervan zijn:

  • Productieverantwoordingen (jeugdwet, Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en Wet Langdurige Zorg (WLZ))

  • Controle Wet Normering Topinkomens (WNT)

  • Kwaliteitscontroles voor Curatoren, Bewindvoerders en Mentoren (CBM)

Grensoverschrijdende werkzaamheden

Wil je zaken doen met en in het buitenland? Dan kunnen wij jou begeleiden en samen met jou bekijken wat hiervoor geregeld moet worden en waar je aan moet denken.
Andersom kunnen wij jou als buitenlandse ondernemer, begeleiden als je op de Nederlandse markt wil gaan ondernemen.

SWV - ontzorgen
SWV - ontzorgen

Bedrijfsoverdracht

Wij kunnen je begeleiden bij het terugtreden uit je onderneming en kunnen tijdens de onderhandelingen als volwaardig gesprekspartner dienen.

Het bedrijf kan worden verkocht aan derden, maar een management buy-out (overname door het huidige management) of een management buy-in (overname door nieuw management) behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Leuk allemaal die expertises maar wij zijn er in eerste instantie voor mensen! Jouw cijfers moeten gaan leven en de basis zijn van verstandige bedrijfsbeslissingen. Wil je weten hoe onze klanten over onze samenwerking denken?

Onder "klantenverhalen" posten we berichten van ervaringen die onze klanten graag met ons en jullie willen delen. Hun vertrouwen betekent veel voor ons en we zullen altijd ons uiterste best doen om dit vertrouwen bij hen en al onze andere klanten waar te maken.

bottom of page