Optimale kennis van wet- en regelgeving
Voorzien van de meest actuele software

Online boekhouden heeft veel voordelen ten opzichte van het boekhouden op de traditionele manier. Het scheelt onder andere tijd en ruimte, omdat het veel sneller en makkelijker gaat dan het bijhouden van een boekhouding op papier. Ook heeft u geen papieren archief nodig, wat veel ruimte scheelt. Als u iets terug moet zoeken, gaat dit ook veel eenvoudiger in een online, digitaal systeem.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze adviseurs helpen je op weg

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

Maak gebruik van verschillende diensten op het gebied van online boekhouden

Boekhouden bestaat natuurlijk uit verschillende aspecten. Al deze aspecten kunt u op een eenvoudige manier uitvoeren, dankzij de gebruiksvriendelijke systemen van Schreurs Winters Accountants & Bedrijfsadviseurs. Dankzij Online Samenwerken kunt u eenvoudig samenwerken met uw boekhouder aan bijvoorbeeld belastingaangiftes en verloopt de communicatie op een transparante en heldere manier. U vindt alle aangiftes en andere financiële stukken (inclusief samenstelverklaring) overzichtelijk op één plek en u kunt ze met één druk op de knop goedkeuren. Dankzij de automatische herinneringen krijgt u nooit meer boetes voor het te laat aanleveren van stukken of informatie. Wilt u zelf ook uw personeelsadministratie online regelen, omdat dit ook een belangrijk deel van het boekhouden in uw bedrijf beslaat? Dat kan dankzij ons systeem Personeel en Salaris online, waarop u een abonnement afsluit dat het best past bij uw wensen, behoeften en manier van boekhouden. Zo betaalt u precies voor de diensten die u afneemt en maakt u geen onnodige kosten voor aspecten waar u nooit gebruik van maakt.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Wilt u ook graag online boekhouden, maar weet u niet precies welke systemen het best passen bij uw behoeften voor de loon- en salarisadministratie? Wij helpen u graag bij het kiezen van het systeem dat het best bij u past met onze handige demo’s. Maak een afspraak voor een adviesgesprek door te bellen naar 077 32 69 400.

Schreurs Accountants & Adviseurs