Optimale kennis van wet- en regelgeving
Voorzien van de meest actuele software

De salarisadministratie is een bezigheid waar veel ondernemers graag advies over ontvangen. Deze taak dient tijdig en zorgvuldig te gebeuren. Zo voorkomt u onder andere vragen van uw medewerkers over verschillen. Herkent u uzelf hierin? Schakel dan Schreurs Winters Accountants & Bedrijfsadviseurs in. Wij ondersteunen u op het gebied van salarisadministratie, zodat u zich kunt richten op de corebusiness van uw onderneming.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze adviseurs helpen je op weg

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

Ontvang over de salarisadministratie persoonlijk advies

Onze werkzaamheden passen wij altijd aan uw wensen. U geeft aan hoever u bij de werkzaamheden rondom de salarisadministratie betrokken wilt blijven en uiteraard geven wij u hierin deskundig advies. Onze service bestaat uit onder andere de volgende diensten:

  • Het maken van een betaaloverzicht van de nettolonen
  • Het maken van salarisstroken voor uw werknemers
  • Het verzenden van salarisstroken naar uw werknemers
  • Het maken van een kopie van de salarisstroken
  • Het verzorgen van de jaaropgave

Het is mogelijk om de gegevens zowel online salarisadministratie te voeren als op papier.

Uitgebreide dienstverlening

Onze service gaat verder dan het geven van fiscaal advies over de salarisadministratie en bovenstaande diensten. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van en adviseren over arbeidsovereenkomsten en het maken van werkgeversverklaringen. Wij bieden u een op maat gemaakt dienstenpakket voor uw salarisadministratie. Neem contact met ons op door te bellen naar 077 – 32 69 400 en laat u adviseren.

Schreurs Accountants & Adviseurs