Optimale kennis van wet- en regelgeving
Voorzien van de meest actuele software

Een accountant is verplicht om aan de door hem opgestelde jaarrekeningen een samenstelverklaring toe te voegen. Hierdoor worden uw jaarrekeningen zeker erkend en voldoet uw deze zeker aan de eisen. Ook weet bijvoorbeeld de Belastingdienst dat de betreffende jaarrekeningen zijn opgesteld door een erkende accountant van Schreurs Winters Accountants & Adviseurs.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze adviseurs helpen je op weg

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

Uw samenstelverklaring biedt veel zekerheid

Wanneer de door ons opgestelde financiële overzichten worden vergezeld van een samenstelverklaring, biedt dat meer zekerheid wat betreft de juistheid van de stukken en worden deze sneller geaccepteerd door de instanties waarbij u deze stukken dient aan te leveren. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de financiële verslaglegging. Deze stukken zijn zeer belangrijk wanneer u bijvoorbeeld uw bedrijf wilt verkopen of een bedrijfsovername heeft gepland.

Hoe ziet een samenstelverklaring eruit?

Om u een idee te geven van hoe een samenstelverklaring eruitziet, hebben wij hiervan hieronder een voorbeeld geplaatst. Zoals u ziet wordt er verklaard dat de bijgevoegde financiële stukken naar eer en geweten zijn opgesteld, op basis van de door u beschikbaar gestelde informatie. Het is dus van belang dat deze informatie correct en volledig is. Ook verklaren wij ons te houden aan de geldende wet- en regelgeving. Dat is de dienstverlening van Schreurs Winters Accounts & Adviseurs.

Laat ook een samenstelverklaring opstellen

Wilt u uw financiële verslaglegging laten verzorgen door een van onze gespecialiseerde accountants? Laat ons ook een samenstelverklaring opstellen! Zo weet u zeker dat de financiële stukken geaccepteerd worden, door de instanties waaraan u verslaglegging verschuldigd bent. Heeft u vragen? Bel dan naar 077 32 69 400.