Optimale kennis van wet- en regelgeving
Voorzien van de meest actuele software

Bij de aanvraag van uw subsidie geven wij u graag vrijblijvend advies. Met subsidie krijgt u ondersteuning, hulp of bijstand bij een project ten aanzien van uw bedrijfspand of bedrijfsprocessen. De subsidie kan bestaan uit een geldbedrag, maar ook een lagere belastingheffing behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kan er sprake zijn van een extra belastingaftrek of uitstel van betaling.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze adviseurs helpen je op weg

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kun u lezen in ons Privacy beleid

Waar kunt u subsidie voor krijgen en hoe helpt ons advies hierbij?

Er zijn veel verschillende soorten subsidie waar u als ondernemer aanspraak op kunt maken. Een aantal voorbeelden van aspecten waarvoor u ondersteuning kunt aanvragen zijn:

  • Milieu
  • Duurzaam ondernemen
  • Innovatie
  • Arbeidsvriendelijk produceren
  • Economische vooruitgang voor de lokale of nationale samenleving
  • Zorg
  • Kunst en cultuur

Dit is echter maar een greep uit de mogelijke aspecten waarvoor u subsidie kunt aanvragen. De adviseurs van Schreurs Winters Accountants & Bedrijfsadviseurs geven u graag advies over onderwerpen waar u subsidie voor kunt aanvragen. Dit zijn vaak subsidies voor het starten van een bedrijf of juist het verkopen van een onderneming hiervan. Ook voor sommige bedrijfsuitbreidingen kunt u subsidie aanvragen.

Laat de voorwaarden voor subsidie onderzoeken

Iedere subsidieverklaring en -aanvraag is anders. Dit komt vooral doordat de voorwaarden voor de verschillende subsidies ook erg van elkaar verschillen. De eisen vindt u in de verschillende subsidiebeschikkingen en de aanvraagformulieren. Hier vindt u ook de aanvullende voorwaarden. Een van de voorwaarden die vaak geldt, is dat u advies moet vragen aan een accountant. Wij helpen u hier graag bij. Zo weet u zeker dat uw aanvraag goed geregeld is en dat u goed advies krijgt bij uw subsidieaanvraag. Zo weet de overheid ook dat het subsidiegeld goed besteed wordt.

Maak gebruik van onze expertise

Onze experts hebben de kennis en ervaring in huis die nodig is voor de aanvraag van uw subsidie. Samen bekijken we welke subsidies er voor u mogelijk zijn en daarbij geven wij u graag financieel en fiscaal advies. Uiteraard helpen wij u ook graag met de aanvraag van de subsidie. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak door te bellen naar 077 32 69 400.

Schreurs Accountants & Adviseurs